Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

DE TANDEMS VAN TANDEMVERHUUR OVERBETUWE IN ELST

Fietsen op een tandem is een totaal nieuwe ervaring als het gaat om fietsplezier. Het gaat niet alleen  om het fietsen, maar ook om het samenwerken als een team aan een gezamenlijk doel. 

Rijden op een tandem is een sociale bezigheid

Echte tandemrijders beweren zelfs dat het goed is voor de relatie. Zo kan een verschil in tempo al leiden tot frustraties. Samen fietsen wordt in ieder geval weer ècht samen fietsen op een tandem. En voor degenen die van snelheid houden, fietsen op een tandem gaat vaak sneller dan op een gewone fiets.

De kwaliteit van Sparta

Tandemverhuur Overbetuwe verhuurt uitsluitend tandems van het merk Sparta.
Deze tandem (NL) is in het bijzonder geschikt voor dagtochten. De fietsen hebben 8 versnellingen (Shimano)een verende voorvork, een verende zadelpen en krachtige rollerbrakes (remmen).

Direct reseveren?

Bekijk hieronder ook de overige items.

 

De Tandem

Lees verder

 

Omgeving

Lees verder

 

Reserveren

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren