Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

FIETSEN ALS EEN TEAM OP EEN TANDEM

Lekker ontspannen met zijn tweeën op een tandem. Ervaar hoe u op een heel andere manier met elkaar samenwerkt, communiceert en ontspannen kan genieten, onder andere van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft.  

De Betuwe, bijzonder!

U kunt uw fietstocht bij ons voor de deur beginnen. Op ons terrein is er voldoende parkeermogelijkheid. Bent u niet bekend in de Betuwe ? Wij stellen op uw verzoek een route voor u op en houden daarbij rekening met uw wensen, zoals tijd, rustmomenten en bezienswaardigheden.

Meer over de tandem

 

De Betuwe

De Betuwe is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland, tussen de rivieren de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden.

Het riviertje de Linge stroomt van oost naar west door de Betuwe, tussen Doornenburg en Gorinchem. De Linge met een lengte van 108 km, kronkelt door een prachtig Hollands en zeer afwisselend landschap.

De Betuwe staat vooral bekend om zijn grootschalige tuinbouw: fruitteelt (appels, peren kersen).

Meer over de Betuwe

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren